Werken bij

Ben je cijfermatig sterk, een zelfstandige werker en een echte meedenker? En draag je bij aan de sfeer in elk team met je enthousiasme, behulpzaamheid en vrolijke persoonlijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je meer weten over ons team en de waarden waar we voor staan, bekijk ons team.

Openstaande vacatures

Finance Manager MKB

Kun jij de financiën van een onderneming snel doorgronden en je analyse vertalen in praktische tips? Ben jij klantgericht en een echte aanpakker? En zie je het als een uitdaging om verschillende MKB ondernemers bij te staan als financieel klankbord? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Allround administratief talent

Ben je cijfermatig sterk, een harde werker en een echte meedenker? En draag je bij aan de sfeer in elk team met je enthousiasme, behulpzaamheid en vrolijke persoonlijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Finance werkstudenten

Studeer jij Finance & Control op HBO niveau? Ben je zelfstandig, klantgericht, analytisch sterk en flexibel? En scoor je goed op het vak Bedrijfsadministratie en wil je deze kennis nu in de praktijk toepassen om je skills op dit gebied verder te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Geen gepaste vacature, toch bij ons werken?

Vanwege onze continue groei is het altijd mogelijk om een open sollicitatie te sturen.

Ook zijn we altijd op zoek naar goede stagiairs die ervaring bij ons op willen komen doen. Kijk hieronder naar de mogelijkheden.

Stagemogelijkheden

We zijn altijd op zoek naar studenten Finance & Control die goed scoren op het vak Bedrijfsadministratie. Wil jij je kennis in de praktijk toepassen om je skills op dit gebied verder te ontwikkelen?

Testimonials

Wat vinden de stagiaires?

‘Vanaf de eerste dag voelde ik me al welkom in het team. Ik werd goed ingewerkt en bovendien merkte ik dat alle collega’s erg hulpvaardig zijn. Ik had niet het gevoel dat ik werd gezien als stagiair, maar als volwaardig medewerker gedurende de stageperiode. Dit had onder andere te maken met het veelzijdige takenpakket dat ik had. In het bedrijf heerst een positieve sfeer en er worden na werktijd best vaak activiteiten georganiseerd. Al met al kan ik dus zeggen dat een stage bij Finance Matters een aanrader is!’

Ahmed

Stagiair

Bij Finance Matters denk ik aan uitdaging, betrokkenheid en een positieve sfeer. Ik heb mijn stage bij Finance Matters als leerzaam en uitdagend ervaren, dankzij de veelzijdige taken en werkzaamheden op bijna alle gebieden van de financiële boekhouding. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van communicatie, samenwerken en klantcontact.

Laura

Stagiaire

Ik krijg in korte tijd de kans om met alle aspecten van bedrijfsadministratie kennis te maken. Vrijwel geen dag is hetzelfde. Mijn collega’s zijn erg hulpvaardig en altijd bereid om me op weg te helpen. Hierdoor voel ik me een volwaardig lid van het team. Dit maakt mijn stage zowel leerzaam als leuk!

Mikey

Stagiair