Onze klanten

De klanten waar wij een waardevolle samenwerking mee opbouwen zijn meestal zakelijke dienstverleners en handelsbedrijven binnen het MKB.

Wie is onze doelgroep?

Je doet je werk goed, je klanten zijn tevreden en dus groeit je bedrijf als kool. Een prachtig resultaat, maar tegelijkertijd brengt dit nieuwe uitdagingen met zich mee. Nu je minder goed kan overzien wat er allemaal gebeurt in je onderneming, neemt de behoefte aan inzicht en overzicht toe. Tegelijkertijd groeit het aantal werkprocessen in je bedrijf.

Onze klanten maken allemaal iets soortgelijks mee. Ze groeien en/of hebben te maken met complexe bedrijfsprocessen. Het zijn zakelijk dienstverleners, zoals vastgoed ondernemingen, architecten of marketingbureaus. Ze maken de stap waarbij het noodzakelijk is om de dienstverlening schaalbaar te maken. Dat lukt alleen door als ondernemer zelf wat meer afstand te nemen en te sturen vanuit een heldere visie en op basis van goede management informatie. Ook werken we veel met handelsbedrijven met een uitgebreide voorraadadministratie, inkoop- en verkooporders, pakbonnen etc. Zodra zo’n bedrijf begint te groeien kan niet langer worden verwacht dat de kennis in het hoofd van één of twee goede medewerkers blijft zitten. Een goede organisatie van de werkprocessen is dan essentieel.

Man

Zakelijke dienstverlener

Handen

Handelsbedrijven

Mensen

5-25 medewerkers

Euro

Tot € 20 mln omzet

Wie zijn onze klanten?

Testimonials

Wat vinden de klanten?

Finance Matters begrijpt buitengewoon goed wat een onderneming nodig heeft aan financiële support. Als we hen bellen met een issue, hebben ze vaak per ommegaande een oplossing.

Robert Wolthuis

Founder Nymsis

Finance Matters combineert het beste van twee werelden: real-time inzicht in de totale financiën/administratie, ondersteund door professionele expertise zoals men deze alleen zou verwachten wanneer je als bedrijf een eigen finance manager fulltime in dienst zou hebben. Finance Matters is zowel bij de dagelijkse gang van zaken als bijzondere situaties een no-nonsense sparringpartner.

Maarten van Dam

Managing Partner Eunite BV

Ik heb zelfs plezier in het doen van mijn administratie, die nu volledig op orde is

Allard Meine Jansen

Directeur Allard Architecture