Onze klanten

De klanten waar wij een waardevolle samenwerking mee opbouwen zijn meestal zakelijke dienstverleners en handelsbedrijven binnen het MKB.

Wie is onze doelgroep?

Je doet je werk goed, je klanten zijn tevreden en dus groeit je bedrijf als kool. Een prachtig resultaat, maar tegelijkertijd brengt dit nieuwe uitdagingen met zich mee. Nu je minder goed kan overzien wat er allemaal gebeurt in je onderneming, neemt de behoefte aan inzicht en overzicht toe. Tegelijkertijd groeit het aantal werkprocessen in je bedrijf.

Onze klanten maken allemaal iets soortgelijks mee. Ze groeien en/of hebben te maken met complexe bedrijfsprocessen. Het zijn zakelijk dienstverleners, zoals vastgoed ondernemingen, architecten of marketingbureaus. Ze maken de stap waarbij het noodzakelijk is om de dienstverlening schaalbaar te maken. Dat lukt alleen door als ondernemer zelf wat meer afstand te nemen en te sturen vanuit een heldere visie en op basis van goede management informatie. Ook werken we veel met handelsbedrijven met een uitgebreide voorraadadministratie, inkoop- en verkooporders, pakbonnen etc. Zodra zo’n bedrijf begint te groeien kan niet langer worden verwacht dat de kennis in het hoofd van één of twee goede medewerkers blijft zitten. Een goede organisatie van de werkprocessen is dan essentieel.

Man

Zakelijke dienstverlener

Handen

Handelsbedrijven

Mensen

5-25 medewerkers

Euro

Tot € 20 mln omzet

Wie zijn onze klanten?

Testimonials

Wat vinden de klanten?

Finance Matters begrijpt buitengewoon goed wat een onderneming nodig heeft aan financiële support. Als we hen bellen met een issue, hebben ze vaak per ommegaande een oplossing.

Robert Wolthuis

Founder Nymsis

Het voordeel voor BAP Medical aangaande de samenwerking met Finance Matters is de combinatie van een gebruiksvriendelijk ERP systeem en korte communicatielijnen betreffende de advisering over alle financiële vraagstukken.

Rob Hollweg

Directeur BAP Medical

Met Finance Matters hebben we de optimale oplossing gevonden voor onze administratieve en financiële ondersteuning: een lichte software module die ons veel administratief werk uit handen neemt en veel inzicht biedt in onze financiële situatie gecombineerd met de terzakekundige, betrokken en proactieve support van een ervaren financiële professional. Kortom, een oplossing op maat en een aanrader voor collega-ondernemers in het MKB!

Guus Scheefhals

CEO Degenerx