Ons team

Bij Finance Matters opereren we als een hecht team. Maar wat bedoelen we daar precies mee? We zijn zeker niet allemaal hetzelfde, maar we zoeken wel altijd naar het gezamenlijke dat ons bindt. Dat kan werk gerelateerd zijn, maar ook iets wat we privé belangrijk of leuk vinden. Uiteindelijk moet hierdoor ieder teamlid zich bij ons thuis voelen en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.

Ons team

Over ons team

We hebben een open, informele en sportieve werkomgeving. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en de kans om veel verantwoordelijkheid naar je toe te trekken. Dit doen we op basis van de volgende kernwaarden:

  • We behandelen elkaar op een respectvolle manier
  • We moedigen elkaar aan om feedback te geven
  • We staan structureel stil bij onze successen
  • We maken tijd voor elkaar

Victor van Koolwijk

Directeur

Victor van Koolwijk
Victor heeft vele jaren ervaring op alle gebieden in de financiële sector. In 2007 besloot hij dat het tijd werd om financieel management voor het MKB op een andere manier in te steken en richtte hij Finance Matters op. Sinds 2013 is hij de samenwerking met zijn broer Maarten aangegaan om via BONDcenter ook sportbonden beter van dienst te kunnen zijn. In het verleden heeft Victor veel gehockeyd. Inmiddels heeft hij het stokje voor deze passie overgedragen aan zijn dochters. Tegenwoordig is hij vooral op de (race)fiets en op het cricket veld terug te vinden.

Maarten van Koolwijk

Directeur

Maarten van Koolwijk
Na een studie ondernemingsrecht en vier jaar op de juridische en de marketingafdeling van Grolsch te hebben gewerkt, lag de volgende stap voor Maarten in de sportwereld. Vanaf daar werd de rode draad in zijn loopbaan het structureren van organisaties en werkprocessen. Als interim manager en projectleider bracht hij zakelijkheid in veelal door vrijwilligers geleide organisaties. Deze ervaring zet hij nu in om de processen bij Finance Matters optimaal in te richten.

Rianne Oostwoud Wijdenes

Manager Operations

Rianne Oostwoud Wijdenes
Na haar onderzoek master Linguïstiek aan de Universiteit van Utrecht heeft Rianne de nodige ervaring opgedaan op het gebied van financiële administratie en officemanagement binnen het MKB alvorens ze ons team kwam versterken. Binnen Finance Matters is Rianne manager Operations, waarbij ze verantwoordelijk is voor het aansturen van team Operations, het begeleiden van procesverbetering en het bewaken van de planning.

Corinne Forsten

Team Operations

Corinne Forsten
Corinne is al ruim 30 jaar werkzaam als financieel administratief medewerkster. Binnen Finance Matters houdt ze zich vooral bezig met werkzaamheden op het gebied van Debiteurenbeheer. Naast haar werkzaamheden is Corinne geregeld op de tennisbaan te vinden, zowel competitief als recreatief, en verzorgt ze de ledenadministratie voor haar tennisvereniging. Verder bezoekt ze graag concerten en cabaretvoorstellingen en is ze gepassioneerd deelnemer aan pubquizzen.

Daisy Pas

Team Operations

Na het succesvol afronden van haar studie Finance & Control is Daisy na een leuke stageperiode weer bij Finance Matters teruggekeerd. Ze houdt van een uitdaging en wil zichzelf graag verder ontwikkelen op financieel gebied. Tijdens haar werkzaamheden streeft ze ernaar het beste eruit halen in samenwerking met de klant. Daisy is een groot fan van de Formule 1 en vindt het geweldig om live aanwezig te zijn tijdens een raceweekend om mee te juichen op de tribune.

Danielle Hornes

Team Operations

Danielle Hornes
Na een succesvolle stageperiode is Danielle -na het afronden van haar HBO-studie Finance & Control- met veel plezier teruggekeerd bij Finance Matters. Graag houdt ze zich bezig met allerlei financiële vraagstukken om daarbij de klant zo goed mogelijk te kunnen helpen. Haar vrije tijd brengt ze vooral door op het voetbalveld om daar als spelbepalende keeper met haar teamgenoten de best mogelijke prestatie neer te zetten.

Hanneke Brouwer

Team Operations

Hanneke van Wijngaarden
Voor Hanneke Brouwer kent de financiële administratie weinig geheimen meer. Dashboards, maandrapportages, grootboekadministratie, Debiteurenbeheer en een waterdichte jaarrekening? Voor de perfectionistische Hanneke is het gesneden koek. Na haar studie Accountancy aan de Haagse Hogeschool was zij ruim drie jaar verantwoordelijk voor de financiële administratie van een groot software bedrijf en nu helpt zij verschillende klanten van Finance Matters. Altijd op zoek naar manieren om het werk beter, efficiënter en overzichtelijker in te richten.

Izan Dilbaz

Team Operations

Izan Dilbaz
Izan is altijd op zoek naar uitdagingen. Voor hem draait het allemaal om constante verbetering als persoon en constante verbetering van zijn omgeving. Zodra hij een doel voor ogen heeft, gaat hij er voor de volle 100% voor. Izan werkt bij Finance Matters vanwege de diversiteit in taken en klanten die er bij zijn werkzaamheden komen kijken. Hij verdwaalt graag in zijn werk en in zijn vrije tijd.

Lars Aalbertsen

Team IT

Lars Aalbertsen
Lars is sinds 2018 werkzaam bij Finance Matters als programmeur. Met zijn hands-on mentaliteit en uitgebreide kennis op het gebied van front-end zorgt hij ervoor dat onze applicatie steeds mooier en interactiever wordt. Lars is gek op het tekenen van draken en in zijn vrije tijd programmeert hij zijn eigen computerspel.

Maud Eriks

Team Operations

Na het afronden van de master Sportbeleid en Sportmanagement aan de Universiteit Utrecht, voelde Maud zich het meest aangetrokken tot de financiële kant van organisaties. Met haar in de sportwereld opgedane financiële kennis ondersteunt ze haar klanten optimaal. In haar vrije tijd doet Maud aan waterpolo en is ze vaak in of rondom het zwembad te vinden. Als bestuurslid van waterpolovereniging DJK-ZAR organiseert Maud meerdere keren per jaar leuke activiteiten, zoals pub quizzen en casinoavonden.

Michiel Thoonen

Team Accountmanagement

Michiel Thoonen
Michiel heeft al veel financiële ervaring opgebouwd vanuit verschillende perspectieven. Eerst acht jaar bij een accountantskantoor, daarna drie jaar voor een kappersfranchise. Hierbij zijn alle facetten van de administratie de revue gepasseerd, waardoor geen enkele vraag onbeantwoord zal blijven. Hij is zelf fanatiek voetballer op de velden in Nootdorp en is regelmatig in de sportschool te vinden voor een GRIT-training. Zo kan er af en toe aan een survivalrun of halve marathon deelgenomen worden.

Mikey Verreck

Team Operations / Team IT

Mickey Verreck
Na twee geweldige jaren als stagiair en parttime medewerker besloot Mikey zich fulltime te binden aan Finance Matters. Hij is van alle markten thuis: zo is hij de steunpilaar die onze business en IT samenbrengt en hiernaast is hij onderdeel van team Operations. In zijn vrije tijd is Mikey vaak in de keuken te vinden. Hij zet het liefst een culinaire maaltijd op tafel en anders een competitief bordspel. Op matchday zit Mikey vaak vol passie en emotie zingend en juichend zijn favoriete club Liverpool aan te moedigen.

Petar Petrov

Team IT

Petar Petrov
Petar is sinds 2015 werkzaam bij Finance Matters als programmeur. Hij brengt met zijn ervaring ons software pakket naar “the next level”: hij ontwikkelt slimme digitale toepassingen voor onze klanten en zorgt ervoor dat werkprocessen steeds efficiënter verlopen. Petar houdt van voetbal en basketbal en is al sinds zijn jeugd een groot fan van Roberto Carlos en diens ‘ventieltrap’.

Robert Heida

Accountmanager

Robert is een allround financieel manager met vele jaren ervaring. Na zijn interne opleiding bij de Belastingdienst heeft hij de studie SPD met succes afgerond. Na een aantal jaren te hebben gewerkt bij diverse advies- en accountantskantoren heeft hij de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven als financieel manager / controller. Met deze achtergrond kent hij alle aspecten van financiële administraties en administratieve organisaties, maar weet hij ook het verhaal achter de cijfers te doorgronden en te delen. Hiernaast is Robert regelmatig sportief bezig als fietser en tennisser en heeft hij in het verleden fanatiek gehockeyd en marathons gelopen.

Stephan Wokke

Team Operations

Stephan Wokke
Met jarenlange ervaring in de horeca en een universitaire opleiding in de psychologie is Stephan bovenmatig geïnteresseerd in de klant achter de cijfers. Zo weet hij als geen ander de verbinding te leggen tussen de financiële wereld en gedrag en optimaliseert hij de dienstverlening van zowel de klanten als Finance Matters zelf. Na zich anderhalf jaar met name op hypotheekbeheer te hebben gestort, verbreedt hij bij Finance Matters zijn horizon door zijn kennis in te zetten in de rol als allround financieel medewerker.

Vacature

Hier komt jouw foto

Nieuwe medewerker
Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? Kijk dan hier naar onze openstaande vacatures of stuur hier je open sollicitatie aan ons toe.