Ons team

Bij Finance Matters opereren we als een hecht team. Maar wat bedoelen we daar precies mee? We zijn zeker niet allemaal hetzelfde, maar we zoeken wel altijd naar het gezamenlijke dat ons bindt. Dat kan werk gerelateerd zijn, maar ook iets wat we privé belangrijk of leuk vinden. Uiteindelijk moet hierdoor ieder teamlid zich bij ons thuis voelen en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.

Over ons team

We hebben een open, informele en sportieve werkomgeving. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en de kans om veel verantwoordelijkheid naar je toe te trekken. Dit doen we op basis van de volgende kernwaarden:

  • We behandelen elkaar op een respectvolle manier
  • We moedigen elkaar aan om feedback te geven
  • We staan structureel stil bij onze successen
  • We maken tijd voor elkaar

Silver Hamelink

Directeur & Business Partner

Silver is een ervaren manager met onderscheidende manier van werken. Na zijn studie in London en op het Nyenrode is hij begonnen als boekhouder en daarna als controller bij diverse internationale bedrijven. Al snel werd hij gevraagd om afdelingen op te zetten en Shared Service Centers te implementeren in diverse bedrijven als Managing Director en CFO. Met een stevige achtergrond in kasstroomoptimalisatie en KPI-implementatie, tracht hij groei en innovatie binnen zijn invloedssfeer te stimuleren. Zodoende heeft hij voor vele bedrijven financiële transformaties en het verbeteren van operationele efficiëntie binnen de organisatie aangestuurd.

Steven van den Berg

(BC) Directeur & Business Partner

Steven is een ervaren manager die in meerdere branches en bedrijfstypes werkzaam is geweest. Na afronding van zijn RA studie tijdens zijn PWC periode als accountant, werkte hij als controller bij diverse grote Corporate Retail organisaties en als CFO voor een ICT bedrijf. Met die ervaring is de afslag naar de sportbranche genomen in een brede CFO rol bij golforganisatie The Dutch gevolgd door een sportgaming start-up. Ook privé bestaat deze passie voor sport zowel op als naast de velden. Vanuit deze achtergrond is FMBC een perfect match met sport en Finance.

Victor van Koolwijk

Business Partner

Victor van Koolwijk
Victor heeft vele jaren ervaring op alle gebieden in de financiële sector. In 2007 besloot hij dat het tijd werd om financieel management voor het MKB op een andere manier in te steken en richtte hij Finance Matters op. Sinds 2013 is hij de samenwerking met zijn broer Maarten aangegaan om via BONDcenter ook sportbonden beter van dienst te kunnen zijn. In het verleden heeft Victor veel gehockeyd. Inmiddels heeft hij het stokje voor deze passie overgedragen aan zijn dochters. Tegenwoordig is hij vooral op de (race)fiets en op het cricket veld terug te vinden.

Izan Dilbaz

Innovatie manager

Izan Dilbaz
Izan is altijd op zoek naar uitdagingen. Voor hem draait het allemaal om constante verbetering als persoon en constante verbetering van zijn omgeving. Zodra hij een doel voor ogen heeft, gaat hij er voor de volle 100% voor. Izan werkt bij Finance Matters vanwege de diversiteit in taken en klanten die er bij zijn werkzaamheden komen kijken. Hij verdwaalt graag in zijn werk en in zijn vrije tijd.

Robert Heida

Business Partner

Robert is een allround financieel manager met vele jaren ervaring. Na zijn interne opleiding bij de Belastingdienst heeft hij de studie SPD met succes afgerond. Na een aantal jaren te hebben gewerkt bij diverse advies- en accountantskantoren heeft hij de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven als financieel manager / controller. Met deze achtergrond kent hij alle aspecten van financiële administraties en administratieve organisaties, maar weet hij ook het verhaal achter de cijfers te doorgronden en te delen. Hiernaast is Robert regelmatig sportief bezig als fietser en tennisser en heeft hij in het verleden fanatiek gehockeyd en marathons gelopen.

Martine Robbe

Controller en HR

Na haar bachelor International Business and Management Studies en haar onderzoeksmaster Sociale en Organisatie Psychologie heeft Martine het merendeel van haar tijd gewijd aan haar gezin. Daarnaast heeft Martine verschillende vrijwilligersfuncties vervuld. Toen de kinderen wat ouder werden ging Martine opzoek naar nieuwe uitdagingen en werkt sinds dien met veel plezier bij Finance Matters. De combinatie van analytisch en cijfermatig werk en de samenwerking met klanten past haar goed. Haar vrije tijd besteedt ze graag met haar gezin. Wanneer ze tijd over heeft gaat ze graag wandelen of hardlopen in de duinen.

Danielle Hornes

Controller

Na een succesvolle stageperiode is Danielle -na het afronden van haar HBO-studie Finance & Control- met veel plezier teruggekeerd bij Finance Matters. Graag houdt ze zich bezig met allerlei financiële vraagstukken om daarbij de klant zo goed mogelijk te kunnen helpen. Haar vrije tijd brengt ze vooral door op het voetbalveld om daar als spelbepalende keeper met haar teamgenoten de best mogelijke prestatie neer te zetten.

Mark van den Akker

Team Operations

Cid Vernie

Team Operations

Daisy Pas

Controller

Na het succesvol afronden van haar studie Finance & Control is Daisy na een leuke stageperiode weer bij Finance Matters teruggekeerd. Ze houdt van een uitdaging en wil zichzelf graag verder ontwikkelen op financieel gebied. Tijdens haar werkzaamheden streeft ze ernaar het beste eruit halen in samenwerking met de klant. Daisy is een groot fan van de Formule 1 en vindt het geweldig om live aanwezig te zijn tijdens een raceweekend om mee te juichen op de tribune.

Michiel Thoonen

Business Partner

Michiel Thoonen
Michiel heeft al veel financiële ervaring opgebouwd vanuit verschillende perspectieven. Eerst acht jaar bij een accountantskantoor, daarna drie jaar voor een kappersfranchise. Hierbij zijn alle facetten van de administratie de revue gepasseerd, waardoor geen enkele vraag onbeantwoord zal blijven. Hij was zelf fanatiek voetballer op de velden in Nootdorp, maar is inmiddels overgestapt naar tennis. Daarnaast doet hij graag mee aan hardloopwedstrijden.

Rob Schakenbos

Business Partner

Özlem Odabas

Team Operations

Özlem heeft communicatie gestudeerd en diverse werkzaamheden verricht. Omdat ze vindt dat ze nooit is uitgeleerd en meerdere interessegebieden heeft besloot ze met de studie Finance & Control zich verder te ontwikkelen. Cijfers overzichtelijk maken en er voor zorgen dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen geeft haar voldoening. Daarnaast vindt ze een directe communicatie met haar klanten erg belangrijk en staat de tevredenheid van haar klanten op nummer 1. In haar vrije tijd doet ze o.a. aan krachtsport en kan ze erg genieten van de natuur.

Marvin Mangon

Team Operations

Vacature

Hier komt jouw foto

Nieuwe medewerker
Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? Kijk dan hier naar onze openstaande vacatures of stuur hier je open sollicitatie aan ons toe.