Ons team

Bij Finance Matters opereren we als een hecht team. Maar wat bedoelen we daar precies mee? We zijn zeker niet allemaal hetzelfde, maar we zoeken wel altijd naar het gezamenlijke dat ons bindt. Dat kan werk gerelateerd zijn, maar ook iets wat we privé belangrijk of leuk vinden. Uiteindelijk moet hierdoor ieder teamlid zich bij ons thuis voelen en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.

Over ons team

We hebben een open, informele en sportieve werkomgeving. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en de kans om veel verantwoordelijkheid naar je toe te trekken. Dit doen we op basis van de volgende kernwaarden:

  • We behandelen elkaar op een respectvolle manier
  • We moedigen elkaar aan om feedback te geven
  • We staan structureel stil bij onze successen
  • We maken tijd voor elkaar

Victor van Koolwijk

Directeur / Eigenaar

Victor van Koolwijk
Victor heeft vele jaren ervaring op alle gebieden in de financiële sector. In 2007 besloot hij dat het tijd werd om financieel management voor het MKB op een andere manier in te steken en richtte hij Finance Matters op. Sinds 2013 is hij de samenwerking met zijn broer Maarten aangegaan om via BONDcenter ook sportbonden beter van dienst te kunnen zijn. In het verleden heeft Victor veel gehockeyd. Inmiddels heeft hij het stokje voor deze passie overgedragen aan zijn dochters. Tegenwoordig is hij vooral op de (race)fiets en op het cricket veld terug te vinden.

Maarten van Koolwijk

Eigenaar

Maarten van Koolwijk
Na een studie ondernemingsrecht en vier jaar op de juridische en de marketingafdeling van Grolsch te hebben gewerkt, lag de volgende stap voor Maarten in de sportwereld. Vanaf daar werd de rode draad in zijn loopbaan het structureren van organisaties en werkprocessen. Als interim manager en projectleider bracht hij zakelijkheid in veelal door vrijwilligers geleide organisaties. Deze ervaring geeft hij nu door aan het FM team

Rianne Oostwoud Wijdenes

Directeur

Rianne Oostwoud Wijdenes
Na haar onderzoeksmaster Linguïstiek aan de Universiteit van Utrecht heeft Rianne de nodige ervaring opgedaan op het gebied van financiële administratie en officemanagement binnen het MKB. Daarnaast heeft ze er een topsport loopbaan op zitten als lacrosser. Deze combinatie maakt dat ze altijd op zoek is naar mogelijke verbeteringen en optimalisaties. Binnen Finance Matters is ze dan ook verantwoordelijk voor het aansturen van het team, het begeleiden van procesverbeteringen en het bewaken van de planning. Ook enthousiasmeert ze collega's graag om een bordspel te spelen, het liefst eentje die ze nog niet kent.

Izan Dilbaz

Innovatie manager

Izan Dilbaz
Izan is altijd op zoek naar uitdagingen. Voor hem draait het allemaal om constante verbetering als persoon en constante verbetering van zijn omgeving. Zodra hij een doel voor ogen heeft, gaat hij er voor de volle 100% voor. Izan werkt bij Finance Matters vanwege de diversiteit in taken en klanten die er bij zijn werkzaamheden komen kijken. Hij verdwaalt graag in zijn werk en in zijn vrije tijd.

Danielle Hornes

Team Operations

Na een succesvolle stageperiode is Danielle -na het afronden van haar HBO-studie Finance & Control- met veel plezier teruggekeerd bij Finance Matters. Graag houdt ze zich bezig met allerlei financiële vraagstukken om daarbij de klant zo goed mogelijk te kunnen helpen. Haar vrije tijd brengt ze vooral door op het voetbalveld om daar als spelbepalende keeper met haar teamgenoten de best mogelijke prestatie neer te zetten.

Daisy Pas

Team Operations

Na het succesvol afronden van haar studie Finance & Control is Daisy na een leuke stageperiode weer bij Finance Matters teruggekeerd. Ze houdt van een uitdaging en wil zichzelf graag verder ontwikkelen op financieel gebied. Tijdens haar werkzaamheden streeft ze ernaar het beste eruit halen in samenwerking met de klant. Daisy is een groot fan van de Formule 1 en vindt het geweldig om live aanwezig te zijn tijdens een raceweekend om mee te juichen op de tribune.

Michiel Thoonen

Accountmanager

Michiel Thoonen
Michiel heeft al veel financiële ervaring opgebouwd vanuit verschillende perspectieven. Eerst acht jaar bij een accountantskantoor, daarna drie jaar voor een kappersfranchise. Hierbij zijn alle facetten van de administratie de revue gepasseerd, waardoor geen enkele vraag onbeantwoord zal blijven. Hij was zelf fanatiek voetballer op de velden in Nootdorp, maar is inmiddels overgestapt naar tennis. Daarnaast doet hij graag mee aan hardloopwedstrijden.

Robert Heida

Accountmanager

Robert is een allround financieel manager met vele jaren ervaring. Na zijn interne opleiding bij de Belastingdienst heeft hij de studie SPD met succes afgerond. Na een aantal jaren te hebben gewerkt bij diverse advies- en accountantskantoren heeft hij de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven als financieel manager / controller. Met deze achtergrond kent hij alle aspecten van financiële administraties en administratieve organisaties, maar weet hij ook het verhaal achter de cijfers te doorgronden en te delen. Hiernaast is Robert regelmatig sportief bezig als fietser en tennisser en heeft hij in het verleden fanatiek gehockeyd en marathons gelopen.

Martine Robbe

Team Operations

Na haar bachelor International Business and Management Studies en haar onderzoeksmaster Sociale en Organisatie Psychologie heeft Martine het merendeel van haar tijd gewijd aan haar gezin. Daarnaast heeft Martine verschillende vrijwilligersfuncties vervuld. Toen de kinderen wat ouder werden ging Martine opzoek naar nieuwe uitdagingen en werkt sinds dien met veel plezier bij Finance Matters. De combinatie van analytisch en cijfermatig werk en de samenwerking met klanten past haar goed. Haar vrije tijd besteedt ze graag met haar gezin. Wanneer ze tijd over heeft gaat ze graag wandelen of hardlopen in de duinen.

Manon Prins

Team Operations

Manon heeft na een aantal jaar een eigen handwerkwinkel te hebben gehad, ervoor gekozen om zich meer te willen verdiepen in de administratieve kant en hierbij anderen te willen ondersteunen. Daarom is zij begonnen om zich om te scholen. Bij BONDcenter werkt zij met veel plezier samen met haar collega’s en de klanten om te zorgen voor een kloppende administratie. In haar vrije tijd doet ze graag actieve dingen met haar gezin, speelt ze korfbal, wandelt ze graag en vindt je haar regelmatig in de sportschool.

Zainab Sadal

Team Operations

Na 8 jaar werkervaring bij haar vorige werkgever te hebben opgedaan, is Zainab op zoek gegaan naar andere uitdagingen. Deze heeft ze bij Finance Matters gevonden! Zainab houdt van diversiteit in haar werkzaamheden en de doorgroeimogelijkheden. In haar vrije tijd wandelt ze graag door het prachtige Delft.

Ronathan Willems

Team Operations

Tijdens zijn opleiding Administrateur heeft Ronathan ervaring opgedaan bij De Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten tijdens zijn stage. Na het afronden van de opleiding is hij begonnen aan Accountancy bij de Haagse Hogeschool, die hij in deeltijd wil afronden. Ronathan wil zichzelf verder ontwikkelen op financieel gebied en heeft daarom de stap genomen om bij Finance Matters te komen werken. In zijn jeugd deed hij mee aan verschillende internationale voetbalwedstrijden en kwam uit voor Curaçao in de jeugdselecties van onder 11 tot onder 20. In zijn prille voetbalcarrière heeft hij trainingsstages gelopen bij FC Utrecht en FC Twente. In zijn vrije tijd nu doet hij aan fitness en voetbal.

Vacature

Hier komt jouw foto

Nieuwe medewerker
Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? Kijk dan hier naar onze openstaande vacatures of stuur hier je open sollicitatie aan ons toe.